torsdag 25. september 2008

Dåpsgaven

Vi skal være fadder :D og har i den forbindelse gått til det skritt å bestille eventyrbøker. Innbundne. Med gullungens navn preget i gull på permene. Nå vet man jo at slikt kan ta tid, og var derfor ute i god tid med bestillingen........

Etter to-og-ei-halv-uke uten ett pip fra bokhandelen som hadde lovt å ringe troppa jeg opp der og spurte etter de bestilte. Trodde jeg. De var IKKE bestilt.

For å gjøre en lang historie kort; Kunden (jeg) var bak disken og hjalp til å søke etter leverandør, og forlot ikke butikken før bøkene var bestilt, ekspeditøren hadde snakket med gravøren på telefon og forsendelse med postens "over-natten" var avtalt. Deretter ble stakkaren med undertegnedes mest sukkersøte stemme informert om at ekstrakostnadene med overnattasending ikke var min kostnad all den stund hastverket ikke skyldtes min tabbe. Han fikk også nøye informasjon om nårtid den store dåpen skal finne sted og hvor viktig det er at gaven faktisk er der da.

Jeg tror han skjønte alvoret.......man tuller ikke med dåpsgaver!

Bestillingen tok tre kvarter. Etter den siste månedens ekskapader i forhold til ett visst tysk gartneri har jeg begynt å lure på; Er det MEG det er noe galt med? Hva gjør jeg galt når jeg bestiller noe siden det har en egen evne til å surne kraftig før jeg har eller ikke har det jeg bestilte?

2 kommentarer:

potentilla sa...

Har du ennå ikke lært at på denne planeten må man gjøre alt sjøl??

Miamaria sa...

Jeg har samme erfaring. Og forsåvidt samme konklusjon som Potentilla. Man kan i hvert fall ikke sitte og vente på at noen skal gjøre det de skal, og regne med at de gjør det. Uansett om det gjelder bestilling, ringing, eller noenting.

Det er INGEN selvfølge at folk gjør det de sier de skal gjøre. Dessverre.

Gjenstår å se om du får de løkene du har bestilt, tji hi hi hi. (De skal jo via posten, så man vet forsåvidt aldri.)