lørdag 10. januar 2009

Det har slutta å snø!I stedet regner det.

Her har mesteparten av fritiden gått med til snørydding den siste uka. Søndag: Måke veranda - 20 kvadrat med over en meter snø. Frese oppkjørselen. Mandag: Frese avkjøring og måke fram trappa. Tirsdag: Måke veranda på nytt - nå i underkant av en meter snø - igjen! Onsdag: Måke dukkestuetaket og hustaket. Halvannen meter snø på begge. Gudsjelov var eldstesønnen sammen med meg og hjalp til. Frese avkjørselen. Torsdag: Måke kantene etter at en traktor hadde vært her og måket "bunnen" i oppkjørselen.

Fredag gjorde jeg ikke en dritt! Tente stearinlys på badet, tok med vin og senket legemet i varmt vann en times tid :)

Nå regner det, så der det har vært snø på veiene er det nå is. I dag fikk jeg omsider sendt avgårde de Begoniafrøene som Solfrid skal ha. Beklager, Solfrid, at det tok slik tid.....

Så sendte jeg etterlysning til AGS. Jeg har ikke fått frølisten. Navnet mitt fins heller ikke på donorlisten selv om jeg sendte frø i høst. Fikk til svar at jeg kan bestille det jeg ønsker pr e-post. Så nå har det gått noe tid til å gå gjennom frølista som ligger på nettsidene deres. Får prøve å få ønskelista sendt avgårde i løpet av helga.

Så skulle jeg gått gjennom frølista til Konnässörsklubben også....Puh! Så mye frø, så lite tid......

2 kommentarer:

solfrid sa...

Slapp off :o) Hakke dårlig tid.

K. klubben fikk liste forrige uke. Ble ei lita liste, det og...

Her har snøen smelta/blåst bort. Varmegradene er tilbake. Litt trist, det blir så mørkt og møkkete :((

Ha en fin søndag!

Berit sa...

Det regner her også, i 7 varmegrader, helt mot normalt i januar. For min del kunne det gjerne holdt seg bittelitt på minussida, vi trenger det snødekket vi har.
Har enda ikke bestilt et frø, men det kommer, det kommer!