fredag 23. januar 2009

Endelig freddan!

Og helten min har bestemt at i dag skal vi spise middag på Lille Milano :D

Jadda!!!!

Ellers driver vi og prøvekjører forskjellige biler for tiden - forledendag en Toyota Avensis, i går en Mazda 6 (den var forresten dritgod å kjøre).
Har ikke sådd siste ladning med frø enda.
Men snart.......

I stedet for haging har jeg prøvd å lese meg opp på sminke. I "min tid" fantes det fuktighetskrem, undrelagskrem, rouge, leppestift, øyenskygge og mascara - sånn grovt sett. Men nuh!
Highlighter, concealer, foundation, blusher og en masse andre ord jeg ikke kan. Og masse produkter jeg ikke skjønner hvordan skal påføres hvor og i hvilken rekkefølge. Men jeg lærer, jeg lærer ;)
Jeg lære det, for jeg har nemlig bestilt noe fra det stedet Britt-Åse bestilte fra - noe med minerals-ett-eller-annet :D

lett er jeg å lede ja!

3 kommentarer:

Red Hobbitt sa...

Og når du har lært alle disse nye ordene, kan jeg anbefale Strawberrynet.com. Ikke at jeg er så vel bevandret i den verden, men det er et bra nettsted for både hud- og hårpleie. Ble inspirert av Lin i hennes blogg og endte opp med en shampoo som bare er helt topp. God helg, Rita!

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Der bestiller jeg også de Decleor-produktene jeg bruker. Jeg har hatt en del problemer med huden , kviser, og med hjelp fra hudpleier på Otta og Decleor-produkter er jeg blitt mye bedre. Dette et topp produkter, og kan trykt anbfales på det varmeste! På Strawberrynet.com får en kjøpt produktene mye billigere enn her i Norge, og det selv om en må betale både moms og toll på varene ved importen.

Jeg var forresten på et Mary Kaye møte forrige helg. De har alt i hudpleieprodukter og sminke. Siden jeg har så gode erfaringer med Decleor, kjøpte jeg "bare" et leppe-sett med skrubb og balm og et hånd-sett med fet krem, skrubb og håndkrem. Begge disse settene var kjempegode. Håndsettet går det fint an å bruke på føttene også. Kjempefin dersom en har sprukne heler o.l.
Sminkemøte kommer senere i vinter; i februar/mars en gang. Det skel bli spennende :)

potentilla sa...

Kom innom meg, kjære, så skal du få et praktisk kurs.
Poenget med sminke er teknikk, teknikk, teknikk ;)