onsdag 11. februar 2009

Litt om alt

Lotte endte til slutt på 21.plass. Ikke verst plassering spør du meg, men sjøl var ho passe sur. Ho mista nemlig mange plasser fordi ho kjørte feil - i år også. Og i år kjørte ho med GPS........

I dag ankom X antall flate pakker fra Ikea. Det er kjøkkenskap - både langskap, overskap og benkeskap. Så i morgen blir det montering :) Vi skal ikke skifte kjøkkeninnredning, men "bygge ut" litt. Pr. nu har vi skap og benker langs ene langveggen og halve kortveggen på kjøkkenet. Nå skal vi ha skap og benker "hele veien rundt" slik at kjøkkenet blir U-formet. Ikea hadde noen skap som var ganske like de vi har fra før, som vi fant ut kunne kombineres med våre gamle skapdører uten at det ser helt malplassert ut.

Får håpe vi fremdeles mener det når praktverket er ferdig montert........

Bilkjøp nærmer seg avslutning. Det ser ut som det blir en Volvo V70. Gode kjøre-egenskaper, lavt støynivå inni bilen (viktig for meg) og god lastekapasitet (viktig det også - hvor mange jordsekker går det inn?). Det skal bli godt å få det kjøpet unnagjort. Nå er jeg så dr----lei av å prøvekjøre biler at jeg nærmer meg det stadiet at jeg kjøper en gammal Lada bare for å bli ferdig med det........

Så har vi hatt litt ulykke i familien. Yngstesøsteren min kolliderte i går. Damen har ikke for vane å gjøre noe halv-veis, så når hun førsk skulle krasje så gjorde hun det ordentlig og ble sittende i bilen/vraket til noen klippet det i stykker så de kunne få henne ut........ Nå ligger hun på sykehus med brudd i bekkenet. Det gror heldigvis til etterhvert, så får man være glad det ikke gikk verre. Den jenta hun hadde med seg i bilen slapp unna med en blåflekk heldigvis.

Frø fra T&M har ankommet og jeg har sådd sommerblomster - petunia, to sorter tobakk og noe annet jeg ikke husker navnet på i farten. Og så Petunia dah.......Kommentaren fra min kjære: "hva skal du med det da - du som kaller det kjerringblomst" sagt med passe syrlig stemme og himlende øyne......

I kjelleren ser det ut som to Hepatica fra importen i fjor kanskje overlever. De har i alle fall vist fram noe grønt som på den ene ser helt ut som ordentlige små blader og med bittesmå knopper langt nedi der :D Tenk at jeg - JEG - har greid å holde liv i noe som i utgangspunktet var å anse som dødt igjennom en hel vinter. Utrolig men sant! :)

Konnässörsklubben har ikke beæret meg med noen frøforsendelse enda. Fruen begynner å bli passe utålmodig......

3 kommentarer:

solfrid sa...

Gode tanker til søsteren din:o)

Apropos KB fra Göteborg - frøene har ankommet meg; lørdag kom tre pakker - i dag kom resten. De er nok snart deg i hende skal du se.

Synes dattera di er suveren jeg=)

Berit sa...

nr 21 av så mange er skikkelig bra! :D
Obs for montering av Ikea-skap - ha noe beroligende i nærheten (rødvin, sjokolade eller hva som måtte passe). Kjent for å føre til alvorlige krangler!

Villrose sa...

Jasså, blitt Petunia-dame? (hi-hi)
Ble det i fjor jeg, altså. Finnes faktisk en del nette, pene av de, ikke bare store, slappe som får meg til å grøsse...

Bilkjøring er skummelt! Bra det er "noe som gror til", men likevel.