torsdag 17. juni 2010

Auriklene blomstrer

Aurikler og Hepatica må være noen skikkelige masochister.  De ser ikke bare ut til å overleve vinteren med glans, det ser for pokker ut som de bent fram TRIVES med drittvinteren som gikk......Nå har både aurikler og Hepatica startet blomstringen :)  Her er noen av dem:
Herlig, herlig, herlig :D

Og som om ikke det var nok; jeg har fått ny gullhumle.  Snille, snille Sigrid :D  Den er plantet der den gamle stod, dog uten å spa opp roten av den forrige.  Det fins jo fremdeles (!) en teoretisk sjanse for at det fins liv nedi der, eller?

5 kommentarer:

Wenche sa...

Åh, de doble Hepatica'ene er bare nydelige - de har stått på ønskelisten lenge. Men det får nok vente til jeg har fått laget det lenge planlagte woodland-bedet :-)

Nydelige aurikler også :-)

New Dawn sa...

Flotte bilder og nyyyyydelige Hepaticaer. Løp og kjøp er det første som faller meg inn.....
Så bra at ikke alt har gått heden i vinter :-)

krepsemor sa...

Åhh så nydelige de fylte Hepatica`ene er! For en viljestyrke de må ha. Dette gir håp, ikke sant? Og så fint det må være å ha så mange snille bloggvenner som raust gir bort sånne flotte planter! Jeg syntes oppriktig synd i deg som har mist så mange planter i hagen din.
Ønsker deg en fin kveld!

hildeg sa...

Åhh, for noen lekre blomster! Jeg har også vurdert å sende deg en nødhjelpspakke, men ser det er svært mange som har kommet meg i forkjøpet. Er det fortsatt noen hull der det mangler noe jeg har, tror du? Har ellers sendt deg en utfordring som jeg fikk fra Anita. Hun var av den formening at Britt Åse og jeg lever ganske kule liv, hoho. Jeg regner med at du og Gundad gjør det, og har videresendt til dere :-)

Røsslyng sa...

Nydelig blomstring!
Mye er seinere enn vanlig i år så det kan jo hende at noe kommer seint men godt selv om det bokstavligtalt ser svart ut i bedene dine
Ønsker deg i allefall en riktig fin helg! :)