fredag 11. juni 2010

Tilbake til deppesonen

Her svinger humøret i takt med utelivet......

Har rydda begge de store bedene på nordsiden i går og i dag.  Litt seint ute med vår-ryddinga i år.....Der det ikke var kommet noe grønt grov jeg forsiktig i jorda.  Skremmende mye av de røttene jeg grov opp var bløte geleaktige og helt klart daue :(  Dette er det bedet som har klart seg BEST! :( :( :(

Den ford..... kjerringrokken har imidlertid greid seg utrolig godt.  Kan nesten se ut som det stortrives med slike pyton-vintre som den vi har hatt nå.

Savnetliste kommer siden.

På den gledelige siden:  Jeg har fått plantepakke i dag.  Med rødbladet Ligularia :D  Den er behørig plantet i det opphøyde bedet i sumpen. De hvite duppene fra Randi er også plantet :)  Og jeg har funnet i hvertfall tre Heuchera som lever :)

5 kommentarer:

New Dawn sa...

Huff så trist at du har mistet så mye. Plassmangel er ikke ditt største problem fortiden skjønner jeg.
Sender en trøsteklem og håper det hjelper litt.

Anonym sa...

De hvite duppene fra meg vil nok lokke fram dem du har fra før, tenker jeg. Hadde lyst til å ta en hagevandring hos deg, men det sto en bil utenfor huset. Antar det var gubben din sin. Tok derfor bare en lynrask titt på det fine anlegget på kortsida av huset. Så masse fint der, jeg. Jeg ødela nok ei fin julerose i dag ved å pirke for mye. Reiv opp et fint skudd. Akk ja. Noen av plantene kommer utrolig seint i år, og mange har nok overgartneren hentet. Ja, han trenger vel noe nytt av og til han også. Ha ei fin helg! Randi M.

Røsslyng sa...

Svarte bed i juni kan ikke være noe særlig, skjønner godt du depper.
Trøsteklemmm og god helg hilsen :)

potentilla sa...

Stakkarstakkars!! Hva med xenoxen....? Jeg har gravd opp supperøtter og tatt farvel med endel yndlinger. Potentilla White Queen jeg fikk hos deg engang har overhodet ikke tatt skade, så hvis du trenger...:)

Rita sa...

Randi, du har nok rett. I dag fant jeg nyspirte små skudd på den ene duppen min :D
Potentilla: Har enda ikke sett noe til xenoxen, etter at jeg var og grov opp rota og fant små skudd på den. Får håpe jeg ikke drepte den da :( Den hvite dronningen er jeg usikker på, men jeg tror faktisk den lever her hos meg også :)
I år har man absolutt ikke plassmangel, nei. Takk for omtanken :)