torsdag 28. april 2011

Frem fra glemselen....

...og frem fra takraset.  Er man hagelei så er man hagelei, noe som førte til at fjorårets investering i Brabant ble stående uforstyrret da snøen kom sist høst.  Nå ser de sånn ut.  Har det noen hensikt å beskjære den for å få den pen, og hvordan gjør man i så fall det?



Ellers så registrerer jeg at det er særdeles populært for tiden å vise fram nyspirte greier og enkelte skryter voldsomt av plenklipping og lignende aktiviteter.  Jeg har derfor lyst å vise fram plenen min også......



Mellom huset og takraset har det tint fram en ti-centimeters sprekk, og der finner jeg.......

TADA!!!!





Forresten så har jeg gjort hage-arbeid i dag.  Jeg har nemlig klippet bort det som var brukket på tuja-ene, og så har jeg gravd ned tre store heller på høykant som kant på bedet fra portstolpen og opp mot huset.  Bedet var på-begynt forleden år.  Hvis jeg får gravd ned enda tre steiner til neste år, blir det kanskje ferdig om ett par år eller så :)

5 kommentarer:

Marit sa...

Ser der ja! Våren er i annmasj hos deg også selv om det er noe senere enn hos meg. Krokus er et flott vårtegn!
Det er faktisk ikke mer enn to uker siden den siste snøen etter takraset smeltet her heller.

Lene sa...

Så koselig at det spretter frem med en gang det er litt plass :)

potentilla sa...

Min plen er ferdiggjødsla av reindritt som aldri går i oppløsning. Langtidsvirkende....

primula sa...

Herlig når snøen forsvinner. Selv har jeg tatt saken i mine egne hender og gått med snøfreseren to ettermiddager på rad for å hjelpe til:) Har antagelig roligere vindforhold enn mine naboer som er nesten snølause nå:((
Men uansett hvor lenge snøen ligger så observerer jeg at alt har overlevd vinteren og tilogmed vokst under snøen. i motsetning til i fjor da det meste daua. Er fornøyd med våren, jeg. Har også en krokus som blomstrer forresten. Og litt av hvert er i kjømda. Det blir nok supert det her, Rita, skal du se. God helg!

Sigrid sa...

Der det er krokus er det håp :-)