torsdag 14. april 2011

Selvangivelsen

Mellom himmelen og havet har sendt selvangivelsen denne veien, og jeg svarer etter beste evne:

1. Hvorfor startet du å blogge?
Dagbøkene på Hagegal ble lagt ned, så bloggingen tvang seg fram som erstatning.  Det var en stor og tung kamel å svelge, men etterhvert har det "gått seg til".  Jeg savner fremdeles de gamle dagbøkene, men har avfunnet meg med blogging som en ok erstatning.

2. Hvilke blogger følger du?
Hovedsaklig bloggere som jeg tidligere fulgte hagegal-dagbøkene til.  I tillegg har det kommet til en del matblogger, og ett par humoristiske hverdagsblogger.  Jeg liker å le og leser gjerne morsomme blogger.

3. Favorittmakeupmerke?
Har ikke.  Bruker knapt sminke - kun litt mascara og leppestift til festbruk.

4. Favorittklesmerke?
Ingen favoritter.  Jeg kjøper de klærne jeg liker uavhengig av merke. 

5. Ditt må-ha make-up-produkt?
Teller en god body-lotion?  Det har jeg blitt mer og mer avhengig av ettersom alderen blir mer og mer merkbar.

6. Favorittfarge?
Sort.  Har alltid vært glad i sort og klesutvalget har vært preget av det.  I det siste har jeg fått øynene opp for blått - og da i særdeleshet mørk kongeblå.  Det har dumpet flere plagg i denne fargen inn i assortementet i det siste.

7. Parfyme?
Bruker sjelden.  Til fest lander jeg gjerne på den parfymen hvis flaske ser ut som en damekropp.  Hva den heter?  Tjaaaaa......

8. Favorittfilm?
Pretty woman. De to hovedrolleinnehaverne er magiske sammen.  Jeg liker happy ending-er :)
9. Hvilket land vil du besøke og hvorfor?
Egypt.  Fordi jeg har lyst å se pyramidene.  Ellers kunne jeg godt tenke meg en fottur i Tibets fjell - for å se på plantelivet og sanke frø.

10. Still og besvar det siste spørsmålet selv: Hvor er du om 10 år?
Mest sannsynlig omtrent der jeg er nå - i en jobb jeg trives i, en familie jeg elsker, gode venner, og på fritiden med rompa til værs i ett bed eller lignende. Strikketøy og korsang på vinteren.   I alle fall håper jeg at jeg er der - livet som det er akkurat nå er slett ikke verst :)

Denne har vært i sirkulasjon ei stund.  Jeg sender den derfor ikke videre, tror de fleste jeg kunne tenke meg å gi den til allerede har levert sin selvangivelse.  Hvis noe skulle føle seg kallet, er de hjertelig velkommen til å besvare spørsmålene :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tibet høres fryktelig spennende ut. Tror du at du kommer til å gjøre noe med drømmen, eller forblir det en drøm?

Rita sa...

Jeg er stygt redd for at det forblir en drøm.......skulle det bli noe av, så måtte det være når ungene har bitt voksne og flyttet ut :)

Anonym sa...

Det er ikke for seint det da.