tirsdag 24. mai 2011

Vår fiiiine hage.....

Her er hva vi driver med denne sommeren.  Bildene er tatt fra verandaen, som også står på arbeidslista i år:

 Framsiden av huset, det du ser når du passerer på veien.  Lekkert, ikke?  Her har vi så smått begynt å legge nytt steindekke.  Nederst i bildet, der en helle står på høykant, kommer trapp.  Kanten bortover blir ny steinmur (tørrmur).  Snarest, håper jeg.  Og så kan vi rake ut og jevne til, og så ny plen :)

Sørsiden, hvor bedkantene er ordentlig ødelagt av gravemaskin-belter :(  Står høyt på prioriteringslista etter framsiden.  Fram til nå denne sesongen er intet gjort her, ikke engang ryddet bedene.  Nederst i bildet var det helle-/hønemorsti lik den som er til høyre.  Den skal etter planen lages på nytt slik den var.  Mellom bedene må det også renoveres og sås gress. 

I dag har jeg spavendt den siste pallekarmen, plukka ut ugressrøtter i uante mengder, og sådd litt grønnsakfrø.  Den delen av hagelivet er i alle fall i rute i år :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Dere blir ikke arbeidsledige i sommer dere heller, ser jeg.

primula sa...

Er så imponert over den hønemorstien din! Har også lyst på en sånn. Kanskje jeg prøver meg i sommer nå som den kalde skulderen min begynner å bli bra.

potentilla sa...

Ja, knallfin sti.

krepsemor sa...

Åh, så flott det blir! Hønemorsti er bare lekkert. Og fint med de store hellene i midten! Jeg er så glad i gråstein, og satt i en sånn sammenheng, blir det skikkelig flott! Det blir spennende å se når det blir ferdig!

MonaHN sa...

Deilig å se at det ikke bare er min hage som er et praktannlegg... men med de stiene der blir det nok flott hos deg neste år;o)God arbeidslyst, og ikke glem å kose deg og...