tirsdag 4. november 2008

Frøboksen og andre frø


Frøboksen har vært her :)

Først sorterte jeg ut de jeg har fra før, så sorterte jeg ut ettåringene og de jeg kjente navnet til men ikke har lyst på. De posene jeg da hadde igjen tok jeg med meg til datamaskinen og starta opp google.

Det viste seg at de fleste av disse var kaktuser eller andre fryktelig tropiske frø - ut-og-inn-planter eller potteplanter. Siden jeg ville ha kun staudefrø - til overvintring ute i hagen - satt jeg til slutt igjen med bare fire frøposer som var av interese :(

Det var ikke mange pakkene, du.....men det var gøy så lenge det varte ;) Nå er boksen sendt videre på norge-rundt-reisen, etter at jeg hadde putta i noen poser av mine egenproduserte lykkepiller, blant annet fra planten til høyre her :D

Så var jo Magnar så elskverdig å offentlig-gjøre sin frøliste. Trege meg greide ikke å få avgårde ønskelista før det var gått mer enn ett halvt døgn, så det skal bli spennende å se hva som er igjen. Jeg har inntrykk av at det var ganske mange haier som stupte inn med bestillingslister før det var gått en time.....

4 kommentarer:

Inger Karin sa...

Jeg håper jo på å få kikke gjennom frøboksen jeg også, den kommer ikke til meg, men Ragnhild (raell) planlegger møte. :-)
Jeg har også sendt liste til Magnar, ikke akkurat innen første timen, men i alle fall i løpet av noen timer. ;-)

Frøene av Tricyrtis latifolia ligger og venter, jeg hadde håpet å få modne frø på Tricyrtis hirta også. Det ser litt dårlig ut, den virker litt frossen... Likevel, det er et par frøkapsler som kanskje kan greie seg hvis det ikke blir for kaldt igjen, så jeg venter litt før jeg gir opp helt!

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Ja det er virkelig ergelig når en ikke får med seg Magnars frøliste før det har gått noen dager! Det har hent meg de siste årene også, men i år var jeg av de heldige -fikk sendt bestillingen dagen etter han hadde lagt den ut på forumet.
Så dumt da, at det ikke var så mye spennende for deg i frøboksen. Det er jo det en håper på når den plumper ned i postkassa si.

hajal. sa...

Eg fekk av stad bestilling til Magnar kl. 05.32, nokre timar etter at den var lagt ut så eg håpar eg er med i "elite" he he, skikkelig sikleliste han presenterte i år også !

Berit sa...

Hai, hai, jeg heiv meg også på ganske tidlig denne gangen. Men jeg har vært heldig før, og da har jeg sendt ønskeliste fler dager etter den var presentert.