søndag 9. november 2008

Litt om alt

Det er min kjære som er mesteren bak dette bildet. Det ble tatt i sommer, da vi var på ferie, og viser Svartisen sett undenifra. Jeg syns han tok ett drittbra bilde som jeg av og til henter fram og ser på :)

I dag fikk vi omsider demontert trampolina. Det vil si, sikkerhetsnettet og duken er tatt av og er kommet i hus, men ramma står der og skal få stå ute. Den har stått ute hver vinter siden vi kjøpte den trampolina, og det tåler den helt fint.

Mens vi var ute, klippet jeg blomster/frøstander av de stivfrosne Allium cyaneum som stod ute. De ligger nå til tørk på kjøkkenet. Kanskje det er vitale frø der?

Helse: Har vondt i skulder og arm og har for første gang i mitt liv frekventert fysioterapeut som sier jeg har det man før i tiden kalte "tennis-albue" og skulder. Nå for tiden heter det visst "data-arm" eller "muse-arm". Det merkelige er at det gjør ikke vondt når jeg vasker, lager mat, rydder, støvsuger eller andre like spennende ting. Men når jeg setter meg ned........det fins visst ikke en eneste hvilestilling som ikke er smertefull :( Ikke kan jeg sove på den siden heller. Og så gjør det vondt å skrive her.....

5 kommentarer:

Tove sa...

God bedring med armen Rita :-)

potentilla sa...

Enda godt du kan vaske.....
Det der er skikkelig plagsomt (blir ikke bedre av vasking)God bedring :)

Anonym sa...

Jeg fikk til råd å spise kosttilskuddet bio-sport doser for en periode. Gjerne sammen med kur fra legen. Det hjelper nok ikke alle, men fiskeolje er det nok sjelden så veldig mye galt i å få i seg ekstra av. Og så må du selvfølgelig slutte å overdrive det som gir smerter. Så jeg regner med å se deg til våren. ;)

Mario sa...

Uff Rita mange godbedring klemmer!1

Røsslyng sa...

God bedring til deg! :)