torsdag 25. desember 2008

Julefred

Førjulstiden var i år usedvanlig travel siden her var en pasient i stedet for en hjelper men man kommer da i mål uansett. Og det som ikke blir gjort før jul - det overlever man uansett :)
Nå har julefreden senket seg og jeg sitter her og gjør meg kjent med min splitter nye julegave-laptop :D Det blir altså slutt på å stå i kø for å komme til den stasjonære som fram til i går var den eneste fungerende maskinen i huset. Jajamensann!
Ungene har som vanlig gjort en bra fangst under juletreet; masse nye klær, en del leker, litt godteri og slalåmski. De er fornøyde :)
Vi var fulltallige i går; min mor, min eldst søster, min yngste bror og alle fire ungene feiret jul sammen med oss og det var riktig så trivelig. Familiegudstjenesten inneholdt en del nye elementer men avslutnings-salmen var som alltid Deilig er jorden og som alltid fikk høytids-stemningen meg i en tilstand hvor aktiv svelging og blunking blir viktigste aktivitet......
I posten ankom heromdagen 65 sorter villinnsamlet frø fra en innsamlingsekspedisjon jeg har kjøpt aksjer i :D Etter mange uker med hage-lyst-tørke er jeg nå i så-modus igjen. Og med det været vi har nå med temperaturer lik de vi hadde i sommer så passer det i grunneng godt å så litt og sette rett ut :)
Ha ei fortreffelig romjul, alle som kikker innom her! :)

5 kommentarer:

Røsslyng sa...

Grattis med ny laptop!
Kos deg og ha en trivelig jul videre!
Klemmm

Mona sa...

AHA. Så det er hos deg Fred er, Julefred. Vil du sende ham videre når du er ferdig med ham - jeg vil også ha julefred og ro, men har mye - ekstremt mye lyd her!

Håper mannfolket snart er på beina igjen, og da har han sannerlig mye å ta igjen ;)

Fortsatt god jul til deg og dine.

Klem

Elsa sa...

Gratulerer med ny lap-top.

Og ha en fortreffelig romjul du også.

Rita sa...

Vel, Mona, Fred har forlatt oss nå - definitivt!!!

Har han kommet til deg enda?

hildeG sa...

Grattis med laptopen! Så kult!
Fred er i alle fall ikke her - så langt bare stress denne jula :( Men det går seg vel kanskje til?