mandag 29. desember 2008

Englene mine

Noe julepynt er man mer glad for og mer redd for enn annen. Hos meg er det disse englene som betyr mest. Den tovete ull-engelen til å henge på juletreet lagde elleve-åringen i julegave til oss da han gikk i barnehagen, og den har hengt trofast på treet hvert år siden. Etter jul pakkes den omsorgsfullt ned i eske slik at den ikke skal bli klemt ut av fasong eller ødelagt av annen julepynt i esken.

Den andre har yngstejenta lagd på skolen. Den fikk vi - pappan og jeg - i julegave i år - den gaven jeg nok ble mest glad for. Bedre enn både lap-top og digitalt kamera :)


Nå mangler den lille engelen vinger - de falt av så her må vi fram med lim og fixe :D

Forresten, ser ikke plastikkjuletreet vårt ganske ekte ut, kanskje?

4 kommentarer:

Charlotte sa...

Veldig koselig med slik julepynt. Husker godt at jeg satt pris på at mamma og de hang opp mine ting.

Her i huset er det noen ting som blir hengt opp og noen "glemt" for å si det sånn.

Iris sa...

Det er veldig koselig med julepynt som ungene har laget. Jeg har plastikktre jeg også, bare at mitt er hvitt. Jeg som er så glad i snø, måtte jo ha et hvitt juletre ;) Jeg synes bare det er et stort misbruk av trær å ha de en uke inne, for så å kaste de på dynga. Så ekte grantrær kommer ikke inn i mitt hus mer selv om jeg savner lukta av gran. Den klarer ikke plastikken å etterligne ;)

solfrid sa...

Plastikk her og. Går så bra så.

Har slike engler, jeg også. Tripp-trapp-tresko størrelse som er laget da guttene var små. De fineste jeg har.

Ha et godt nytt år!

ToneM sa...

Jeg har også juletrepynten som guttene mine laga mens de var små. Men i år bestemte mine godt voksne sønner at denne pynten ikke skulle på treet. Derfor ble juletreet i år pynta desto mer av julepynten fra min egen barndom og barndomsheim.