tirsdag 27. januar 2009

Utfordring, bilprøving......

Her har jeg meldt meg som bruker, Nordic Hepatica forum. Det er der blåveisimporten er organisert. Fristen for bestillinger - og innbetaling til "importøren" - går ut 1.februar :)

Ser ut som Hepatica er blitt en ny dille her på bruket. Sammen med Meconopsis, Anemone, Ranunculus, Primula......ja i det hele tatt - alt jeg ikke har fra før kan vel betegnes som en dille ;)

Dagens bil, d.v.s. gårdagens, til utprøving var en Volvo V50. Meget behagelig å kjøre, noe stiv pris. Skjønt prisen er vel kanskje grei for den bilen, men det er mange penger for oss.....

I dag skal der prøvekjøres en Ford Mondeo :)

Jeg har blitt utfordret av Aud på Dal og Ingrid E i den pågående utfordrings-kampanjen. 6. bildet i den 6. mappa....Javelja. På jobbmaskinen har jeg en "digital skoeske" som noen så fint uttrykte det - ingen mapper. På min egen maskin hjemme har jeg pr. i dag fire mapper. Da gjenstår den gamle stasjonære maskinen med "fellesalbumer" og albumet mitt på hagEgal. I "fellesalbumene" befinner det seg altfor mange bilder som krever innhenting av tillatelse for å vise på nett, så da blir det albumet på hagEgal da :)


Den 6. mappa der er passende nok mappen med hagebesøk-bilder :) I den første undermappa der finner jeg på 6.plass ett bilde fra hagebesøk hos Viggo for to-og-ett-halvt år siden. Det var mitt aller første besøk hos Viggo, men ikke mitt siste. Bildet viser det nyeste bedet hans på det tidspunktet, med steinkjerringa som stod og stirra utover havet. Oddrun og jeg hadde noen utrolig trivelige timer sammen med Viggo den ettermiddagen/kvelden. Og med oss hjem hadde vi uanstendig mange planter :D Jeg gleder meg til neste gang vi treffes :)

2 kommentarer:

hajal. sa...

Ford Mondeo anbefales !! ;)
Ellers er det kjekt at så mange hagegale også treffast på Hepaitcaforumet. Det vert spennande med importen frå Tyskland.
Ei ny dille også hos meg, nørt oppunder av Einar..... ;)

Trine sa...

Der fikk du "lurt" meg inn på nok et forum ja ;) Synd at jeg er for sen til å bli med på importen, men det kommer kanskje flere sjanser :)