mandag 23. februar 2009

Liker ikke!

Liker ikke kjøtt, fisk, grønnsaker eller saus.......hva gjør man da?

Jo: Man tager en bit kjøtt, lager en god lomme i det og lar englebarnet stappe det fullt av ost. Og så lar man det samme englebarnet få lov å vende kjøttstykket i mel, så i egg og til slutt i strøkavring før praktverket stekes til osten er smeltet og kjøttet gjennomstekt. Og når så gullungen setter seg til bordet og hevder med stor bravur og glitrende øyne at hun er bedre å lage mat enn mamma - da har mamma vunnet! :D

Men det må ikke englebarnet få vite..........

Utrolig så godt mat smaker når de får dalke med den selv :)

Jeg var borte i helga og kom hjem til ihjeltørkede petunia-spirer :( Heldigvis er det noen få som fremdeles lever, så hobbygartnerens blodferske petunia-karriere er ikke helt over enda. Petunia skal knipes for å bli frodigere, eller hva? Og det man kniper av - kan det brukes som stiklinger så man får flere planter?

Jeg har litt få nå, så.......

2 kommentarer:

Mona sa...

En avansert form for "du tør ikke du..."

Artig når det funker :))))

Anonym sa...

De ungene er kostelige av og til. Lur den der! Og oppskriften din på petuniaungling, den er helt riktig. Lykke til!