tirsdag 31. mars 2009

Jeg har fått silikon.....

.....eller plast eller gud-vet-hva.......

Jeg har pleid å kjøpe shampoo hos frisøren. Så oppdaga jeg denne, som skal dufte honning!

Honning, tenkte jeg, det lukter jo kjempegodt. Den må jeg prøve! Og jeg kjøpte.

Og vaska håret med den. To ganger!

Nå har jeg hår som er innsmurt i ett eller annet som jeg f"%# ikke får vaska ut igjen. Det ser fett ut og ligger som en blank sammenklistret masse over skalpen. Og kjennes klissete å ta på :(

Jeg spurte frisøren til råds, og fikk da (hoderystende) beskjed om at en del billige shampooer kan være tilsatt silikon eller plast, og at det trolig er det som har vederfartes hårpryden min. Og jeg måtte bare være klar over at det var ikke sikkert jeg greide å få det ut av håret igjen!

Damen utstyrte meg med en flaske med svinedyr oljeløsende shampoo som jeg kunne prøve. Etter fire shamponeringer var håret fremdeles klissete.

Ny henvendelse til frisøren. Nå fikk jeg en liten skvett av en spesial-rense-shampoo beregnet til bruk på salongen med meg hjem som jeg skal prøve ut i kveld. Hvis ikke den heller får dritten ut av håret mitt vet jeg ikke hva jeg gjør.

Klippe det av? Zalo?

4 kommentarer:

Miamaria sa...

Oysann! Den var uheldig ja. Saken er nok at du har skjemt deg bort med skikkelig sjampo, feilen ligger rett og slett i at du har noe bra å sammenligne med. For oss som bare handler sjampo på Mega så vet vi ikke bedre, vi tror ikke det er bedre å få det rett og slett. Vi tror bare det er vi som har håpløst hår. ;)

Mariann sa...

Hadde egentlig tenkt å gratulere deg med silikonen, men når jeg leser litt videre i innlegget ser jeg at det ikke er på sin plass med lykkeønskninger.Har desverre ikke noen løsning til deg, håper spesialmiddelet virker.

Trine sa...

Dette hørtes slett ikke bra ut :-( Stod faktisk med den shampoen i handa for noen dager siden og vurderte om jeg skulle prøve den. Heldigvis satte jeg den fra meg og tok noe annet.
Lykke til med hårrensingen.

Linnemi sa...

Oi. Ikke bra. Jeg havnet opp med en billigshampo fra Nille, håret flatet helt ut, men det korrigerte seg heldigvis da jeg gikk tilbake til min vanlige.
Frisørshampo er svindyrt, men utrolig drøyt, og oppleves som mye bedre kvalitet enn matbutikkvariantene.
Jeg vet ikke hva du bør gjøre, men la i alle fall en frisør, som mener h*n kan korrigere det, ta jobben. Blir det ikke korrigert etter det, bør du heller ikke betale for behandlingen. Lykke til. :-)