søndag 19. april 2009

I dette været her har man lite ute å gjøre. Ramma til trampolina har forsvunnet under snøen igjen og snøfresen har på nytt kommet til heder og verdighet .........drittvær

Da blir det innesysler i stedet. De "pene" grønne hyllene fra ett av plast-teltene er montert foran stuevinduet og fylt opp med fire brett nypriklede små :) Million-bells-stiklingene er plantet om og noen av de i kjelleren har fått litt større potter. En ommøblering var påkrevd i kjelleren da de mest bladrike og hurtigvoksende dekket noen små puslete stakkarer fullstendig så de stod i permanent skygge. Nå får alle kjellerboerne lys :)

Lavendelpotta som skulle ha 2-3 uker i kjøleskap ble tatt ut i varmen i dag.

Det eneste som gjenstår av prikling nå, er Oreganoen til guttungen. Og så den lavendelen da. Men jeg ser at flere av de som står i kjelleren er i ferd med å vokse ut av pottene sine, så arbeidsløs blir jeg nok ikke likevel. Petuniaene begynner å nærme seg passe til å knipe stiklinger av.

Og snart kommer våren. Den må!

1 kommentar:

ToneM sa...

"Og snart kommer våren. Den må!"...... skriver du. Å ja - det må vi jo bare tro på! Optimisme er kjempeviktig her i nord!