onsdag 8. april 2009

Snøsmelting


De siste ukene har vi hatt mye sol. Temperaturene har imidlertid ikke vært mye å skryte av og nettene har vært svinkalde. Snøen som falt tidligere i vinter smelter frustrerende sakte.

Spesielt frustrerende blir det når man ser bilder av blomstrende blåveis og snøklokker og nyryddede bed fra sørligere breddegrader.

Fordelen blir at vi har strålende flott skiføre nå i påsken, og det er meldt godt vær. Det borger for ute-aktiviteter med ungene, så da blir de kjempefornøyde. Og når ungene har det bra, da har de voksne det heller ikke så verst :D
Henge-sibir-lerkene har tint fram. De er 150cm høye og har vært helt dekket av snø. Så det smelter da, selv om jeg syns det er ukristelig kaldt om dagen og tiningen går sakte :)
Rosebuen som stikker opp av snømassene minner om at det er enda ei stund til det er bart......

Ha ei strålende påske, alle sammen :)


5 kommentarer:

Vivi sa...

Ja, nå begynner det virkelig å tære på snøen. Herlige greier og jeg håper vi begge får en solrik påske, slik at vi snart kan begynne i hagen. Kos deg masse.

Mari sa...

Huff da! Heftig snømengde dere har :O Der er langt ifra bart her, men noen flekker har da kommet fram. Noen mikroskopiske snøklokkespirer dukket opp under et lag med granbar. Når det først begynner å smelte så går det radig. Vi får trøste oss med det.

Du får kose deg i sola, her regner det!

Røsslyng sa...

Dæven for noen snømengder dere har! Er lettere sjokkskadd her jeg sitter...håper snøsmeltingen går fort unna og at våren snart, snart, snart kommer nordover også!
Ha en trivelig påske! :)

Nina i Paradiset sa...

Milde himmel, er disse bildene tatt nå???
Oi....
Du vet at jeg flyttet sørover pga snømengder i fjor? (litt pga familien, også da..)
Angrer jeg?
Nope! I Trønderdalen er det skiføre enda!

Rose Love sa...

Hei!
Koselig blogg du har og du verden sånt pågangsmot du har. Sår i hopetall...
Jeg skal si deg at det er mye snø hos oss også.Vet helt åssen du føler det når en leser blogger fra lavere strøk. Jeg bor i innlandet 500m.o.h. Her er vinteren lang og kald. Har snødd de siste dagene også.
Blir nok bart til 17 mai i år også.
Ha en fortsatt fin påske!!