torsdag 16. april 2009

Trøstelesing

Troen på en framtidig og helst snarlig vår fikk en alvorlig knekk i ettermiddag da det snødde tett. Her går man som en tulling og speider daglig etter framtinte bare flekker og peonspirer i vegg-sprekken og fortrenger effektivt det faktum at vi har enda mange snøfall igjen før det er sommer. Man lærer visst aldri. Mulig det er på tide å stappe fingeren (eller helst hele armen) ned i snøhaugene og kjenne etter hvor på kloden man bor.....

Snøværsdepresjonen ropte på trøst og det fant jeg i Potentillas gamle hagedagbok fra -gal. Etter en times lesing om onkelpuser og blodbegerfrøskremming (ubetalelig historie :D) og fiskeflytting og ellers hva damen fant på å skrive om før bloggenes tidsregning var humøret steget betraktelig hvilket ble feiret med pop-corn foran TV-skjermen :)

En stor takk rettes til Club(b)formannen for dagens humørspredning

4 kommentarer:

Berit sa...

Glimrende ide. Skal jeg jamen kopiere en dag humøret er på minussida! Ellers har jeg Capeks Et år i min hage i beredskap til det bruk.

primula sa...

Huff, ja det er sørgelig at vi fikk mer snø nå når vi endelig kunne glede oss over barflekkene som sakte dukket opp. Men som du sier,- vi må innse at slik er det bare på våre kanter.

Miamaria sa...

Nu fer æ sørover!!! Snyen har pinade mæ me å vær borte når æ kjæm heim!!! (Men ska handle meg no trøstehageting for sikkerhets skyld...)

God helg!

Bjørg 47 sa...

Å NEIIIIII JEG NEKTER

Vil ikke, vil ikke ha noe snø her iallefall. NÅ er det VÅR

Men realisten i meg sier at det er mulig med snø, selv her. det er fortsatt april.

Jeg nyter de dagene som er uten snø, så får det komme, det som kommer. Og det er meldt knallvær i helgen, JIPPII