torsdag 14. mai 2009

Herdesesong


Smileys: :) består av : og ), (kolon og høyreparantes).
:D består av : og D
;) består av ; og ) og
:( består av : og (. Hvis du holder musepekeren over smileyen ser du de tegnene den inneholder :)


Herdesesongen er startet og det bæres plantebrett ut og inn. I dag har de små for første gang tilbragt hele dagen ute og de formelig strutter av glede :D Siden jeg er litt makelig av meg og heller ikke liker å drive med den brett-bæringa morra og kveld har jeg satt ut ett av Ellos-plast-drivhusene. Der ble åtte brett satt inn i kveld og glidelåsen stengt. Hvis det ikke blir altfor kaldt i natt burde det gå bra......og hvis det går bra settes det andre plastikk-teltet opp i morgen. Da får jeg plass til alle brettene ute (håper jeg) og slipper å dra dem inn i stua på kvelden:)


Omsider er det mer enn bare krokus som blomstrer her. Corydalis er igang, Haquetica epipactis har starta og det er knopper på hundetann og Caltha :) Blåveisene ligger klar i jordskorpa med kraftige blomstringsknopper :D Bare velstand med andre ord.


For å toppe det hele så fant jeg en uventet plantepakke i postkassa i dag med tre flotte aurikler i. Pakken var uten avsender og heller ikke poststemplet (det var frimerke på) så hvor den kommer fra er ett mysterium. Jeg har vridd hjernen i dag for å prøve å huske hvem jeg har avtalt ett bytte med uten å finne ut av det. Så hvis noen venter på en pakke fra meg må de gi beskjed. Her har teflonen slått til for fullt......


Plantegleder tidligere i uken: Jeg fikk uventet besøk på jobb forleden. Plutselig stod Randi der med ei eske med tre store kraftige blodbeger i. Til meg! :D
Det fins virkelig engler :)
I dag har vi fått lasta hengeren full av gammalt ræl som skal kastes og min kjære er kjørt avgårde til avfallsplassen med det. De har langåpent på torsdager. Godt å bli kvitt den haugen som lå nede ved porten, og den haugen som var samlet på verandaen:)

5 kommentarer:

Tove sa...

Det var litt av en stabel med planter å bære ut og inn. Skjønner at du prøver å ha dem ute. Jeg er i gang jeg også, men det går litt trått. Lykke til :-)

Røsslyng sa...

Wow, for en anseelig mengde med frøplanter! Håper kulden holder seg unna og at de takler overgangen til utelivet :)

Stine sa...

Hei og takk for svar,men jeg får fremdeles bare :)!! Er det noe som må lastes ned???Ps,Håper det går bra med hånden!!

skogsdua sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
krepsemor sa...

Oj! Du har visst flere brett å bære ut og inn enn meg! Jeg har 8 brett! Deriblant 18 blodbeger! Problemet mitt er å få tak i store nok ampel-potter til å ha de i! Hvor lenge skal man holde på med herdingen mon tro! Det er jo litt styr da!Og i helgen skal jeg bort, så da må de bare stå ute tror jeg! Lykke til i alle fall, og håper hånden blir bra snart! Dårlig kombinasjon, med brannskadd hånd, og haging! :o)