fredag 12. juni 2009

Ikke bra nok? Eller for bra?

Min bror fortalte meg i dag at han hadde meldt hagen min på ett sånt "ekstrem-oppussing-program" for hager på TV3 i fjor. Gutten liker med andre ord å leve farlig..........I alle fall; det interessante med det hele var at min hage endte som nr. 2 på listen over aktuelle prosjekter Min første tanke var "gudskjelov-at-jeg-ikke-ble-nr-1-for-hva-hadde-jeg-gjort-hvis-jeg-kom-hjem-til-en-omkalfatret-hage"!

(jeg hadde tørna)

Min neste tanke var selvfølgelig: "Herregud, ser hagen min så jævlig ut at den virkelig blir sett på som ett aktuelt opp-pussings-prosjekt?" Og min tredje tanke, som jeg trøster meg litt med: "Ja-ja, noen har en som ser verre ut, og de vant"
Og så fortalte jeg min ellers fornuftige bror hvor glad han skal være for at jeg ikke "vant"!

Den gule Corydalisen over her sådde jeg for tre år siden. Den heter enten Ochroleuca eller Ochrofenca, jeg tror det første er mest korrekt. Den blir om lag 35cm høy og ser ut til å trives uansett hvor jeg planter den :) Jeg har en i grusbed, en i det litt sure og jevnt fuktige bedet langs avkjøringa der det er en del sol, og en på nordsiden hvor den får bittelitt sol på morgenen. Den trives like godt overalt :D

Tulipanene fikk jeg til bursdagen min i fjor hos eldstejenta. Den frøkna har skjønt hva mor setter pris på :) Så jeg har glede av den gaven fremdeles, mange måneder etterpå.

Hålogalandstreff i morgen. Man gleder seg :D :D :D :D

5 kommentarer:

potentilla sa...

En tredje mulighet er at broren din er totalt uten peiling. At TV3 ikke har peiling vet vi fra før.
Når kapteinen om noen uker havner på en av de fjordkongelige ser jeg for meg en liten utflukt...

Anonym sa...

Puster lettet ut for deg. Hadde noen overraskelsespusset opp hagen min (ehm: vår) så hadde jeg drept vedkommende.
Etter det jeg kan se så er det struktur, ikke planter de programmene går etter. Om din hage er som min så kommer nok samleren litt i veien for strukturen... ;)

Anonym sa...

Enig med smg her ja. Hadde jeg kommet hjem til "oppusset" hage, hadde mordlysten tatt overhånd her også. Makan!
Du får si din bror et sannhetens ord!

Kirsitns bakgårdshage sa...

Kunne fort blitt tendenser til både vold, blod og gørr her i gården også om noen hadde sluppet løs en landskapsarkitekt mot min viten og vilje... Hvis broren din har bil, kunne du jo melde ham på til Pimp my ride hos MTV... (Men han ville kanskje synes det var kult...)

Mokki sa...

Enig med de andre - jeg hadde blitt hysterisk om noen endevendte hagen min til et sånt show. Grøss - tenk alle skattene de hadde ødelagt? Det går kaldt nedover ryggen på meg!