tirsdag 14. juli 2009

Ferie ingen hindring

Bytte planter kan man gjøre også fra en campingvogn i Luleå :D Denne her sådde jeg for to år siden og har 9-10 planter stående rundtomkring i hagen. Nå blomstrer de for andre gang. Dette bildet ble tatt like før vi dro på ferie, før den var helt utsprunget. Når vi kommer hjem og den er ferdigblomstret skal jeg grave opp en bit eller en plante til Solfrid :)

I år går jeg altstå glipp av mye blomstring. Det stod mange spennende planter i knopp da vi dro. Og det var en del frøkapsler som var halvmodne, selvfølgelig av planter jeg virkelig ønsker meg frø fra. Men-men, man kan ikke få med seg alt heller.

Her hvor vi er skinner solen fra skyfri himmel og en frisk bris redder oss fra å få heteslag. Vi har solt oss og badet og nå sitter vi i skyggen og slapper av. Lettere solbrente hele bunten og jeg har fått soleksem. Litt shopping har det også blitt :)

Forleden var vi i byen og spiste middag. Parkerte bilen i ett parkeringshus - som var stengt og låst da vi var ferdigspiste. Der stod vi som noen tullinger og stirra dumt på den fortrekte grinda med bilen på innsiden og oss selv på utsiden. 500 raske kosta det å få låst opp porten og henta ut bilen.......

Min søster som bor i huset mens vi er borte melder om bra vær også hjemme. Vi har jevnlig kontakt pr. telefon med instruksjoner om hvordan bassenget skal drives og stelles, og hvor forskjellige ting finnes, og hvordan kanalvelgeren på TV virker og hvordan man får X-boksen inn på TV og-så-videre......

Gleder meg til vi kommer hjem igjen. Borte bra, men hjemme best :)

2 kommentarer:

potentilla sa...

Finner du ikke et gartneri??
Hils Medelsvensson ;)

solfrid sa...

*solfrid hopper lykkelig*
Solfrid har også vært på ferie, UTEN nettilgang. Ille, ille. Nå er jeg endelig hjemme - det er deilig.

Hagen blir verre og verre, huset likeså. Kan noen vennligst sende en som kan rydde, vaske og male? Takk.

Fortsatt god ferie og tusen, tusen takk! Vet ikke hva du skal få i bytte. Det må bli porto. Småplantene vokser og trives. Noen har strøket med, tørken var ille, men slik er det å ha hage. Noen sorger og masse, masse gleder!!

God sommer til dere alle sammen! Klæm