søndag 16. august 2009

"Nytt" bed

I forbindelse med oppgradering av bedkanter ble det også en smule ikke-planlagt utvidelse av ett av bedene ved bassenggjerdet. Jeg har så smått begynt å plante det til. Her noen før-og-etter-bilder:

Det ble adskillig bedre ja :)
Ellers går dagene med til forefallende arbeid; tømme potter hvor bare jorda er igjen, samle opp gjenglemte potter rundtomkring, klippe ned avblomstrede stauder før de selvsår, sanke frø, plukke jordbær. Plenen skulle vært klippet men så lenge det regner hver eneste dag får det være. Søkkvått gress er ikke noe særlig å kjøre plenklipper på.

4 kommentarer:

potentilla sa...

Den kanten var da skikkelig fin, hmmm..
Vil du forresten ha Artemisia? Har du noen fra før? Send PM med adr. så fikser jeg til uka. Kommer meg ikke til Finnsnes nå, kapteinen er plassert på nordruta et par uker :(

ToneM sa...

Flotte bed, kanter og planter! Imponert!

Anonym sa...

Flink jente!
Regner hver dag????
Det må være temmelig lokalt. Her ute kommer det noen få dråper en sjelden gang. Myra vi går over ved Vardnesvatnet er helt tørr og elva som laksen og sjøørreten skal gå opp i for å komme seg i vatnet, ja den er så tørr at fisken snur etter ei stund og går ut i havet igjen.
Husker jeg rett når jeg mener at du ville ha Ajuga da du var her? Ble det så du tok litt, eller skal jeg parkere en del hos deg når vi kjører forbi i nær framtid?
Randi M.

Rita sa...

Jeg fikk med meg en bit av den Ajuga'en :)

Jatakk til Artemisia :)

Finnsnes er her om noen uker også;) Men det blir jo mindre å se på i hagen da.....