torsdag 3. september 2009

Septembervår

Sjekk denne :D Hepatica trans. 'Ellison Spence' blomstrer nå, bildet er tatt i ettermiddag. Den skal jo blomstre på vårparten, den. Men det skal visst en del av de andre som har funnet det for godt å blomstre hos meg i disse tider også. Her gjenblomstrer en del Primula og Lewisia, og Hep. trans. 'Eisvogel' i tillegg til denne nydelige blå her.

Hva kommer det av, når plantene begynner sånn? Er det den varme sensommeren som fulgte den kjølige forsommeren som er årsaken? Tror plantene at det var vinter i juni da temperaturene var under 10 grader og det blåste iskald kuling konstant, og at det ble vår i juli da det plutselig ble stabilt kjempevarmt og solfylt?


Jeg gidder ikke egentlig å bry meg med hvorfor, jeg bare nyter den bittelille følelsen av sein-vår som sniker seg innpå når jeg vandrer i hagen :)

Fra hverdagslivet: De som kjenner meg vet at jeg er nærmest allergisk mot trening og lignende utagerende virksomhet (jaddajegerflaufordet) Likevel har jeg altså prestert å ende som turntrener for turngruppe 7-8 år jenter. Så nå har man altså i en alder av syvogførti år for første gang i sitt syndige liv gått til innkjøp av noe så sporty som joggesko og treningstøy! Tenk det, Hedda!!!

Seansen på prøverommet forbigås i stillhet......Kommentarer fra familien lot ikke vente på seg, de gikk mest i sjangeren "hva i h......" og "jøsses-hva-feiler-det-deg-da" og lignende velklingende uttalelser.

Har man dårlig tro på mine sportslige egenskaper og evner skal tro???

4 kommentarer:

hildeG sa...

ååååååhhhhh!!! Den var lekker!

Miamaria sa...

Gratulerer med treningstøy. Du er nok ikke den eneste som er allergisk, selv om jeg tror vi er i kraftig mindretall her i verden. ;)

Nydelige blomster!

primula sa...

He he. Var det ikke noe med alpinutstyr i vinter? Skal se du blir skikkelig sprek på dine gamle dager!

Miamaria sa...

Award til deg hos meg!