lørdag 24. oktober 2009

Bartebyen

Forrige helg var jeg i Trondheim og besøkte eldstejenta. Veldig hyggelig :) Vi var på teater og så De stundesløse, hysterisk morsomt i første akt. Litt for meget i andre akt, da kunne de med fordel ha dempet morsomhetene en smule. Men i det store og hele en god forestilling. Og så var vi på en lengre spasertur-sight-seeing gjennom Bakklandet og langs elven. Og noe shopping selvfølgelig....

I kjent stil bare måtte jeg støte på litt smågrums underveis. På flyplassen på vei til Trondheim røyk ene skohælen, noe som selvfølgelig gjorde ett besøk på skobutikk til en nødvendighet dagen etter. Støtte på ei veldig hyggelig butikkdame som gav meg nye sko på reklamasjon til tross for at skoene ikke var kjøpt der, og jeg ikke hadde kvittering. Nå var det lett å se at skoene var nye og lite brukt, men likevel.......På shoppeturen dagen etter revna buksa i ræva da jeg bøyde meg fram. Altså var ei ny bukse plutselig absolutt påkrevd.

Med nye sko og ny bukse ble alt så meget bedre :)

I hagen skjer intet. Mildvær siste uken fjernet den lille tele-hinnen som var kommet, men de siste to nettene har gitt oss tela tilbake. Nå er bakken steinhard igjen - og rimdekket. Snøen har tint forlengst. Eneste hagerelaterte aktivitet for tiden er å rense siste rest av innsankede frø og få det pakket og sendt avgårde. Men det går seint og trått. Er hagelei. Gidder ikke engang lese hageblader og heromdagen unnlot jeg til og med å kjøpe ett hageblad jeg ikke har fra før! Frøkatalogene som har kommet til nå er kasta ulest (er-det-mulig!) og hagegal frekventeres uregelmessig og ikke daglig.


Jaja - hagelysten kommer nok tilbake - når det våres i bakkene igjen :)

4 kommentarer:

Miamaria sa...

Men du har i det minste sjekket frølista til Magnar???

Rita sa...

Eeeh, nei....ikke det engang. Er helt i sjokk sjøl...

Berit sa...

Årstider er en bra oppfinnelse. "Nå kommer vinter'n, endelig fred å få" sang Jokke.
Pent på Bakklandet! Mine to bodde i Trondheim i en periode, det er en trivelig by.

solfrid sa...

Til og meg Sigurd minstemann har lært seg at alle trøndere har bart. Og, for NOEN barter!!

Kose dere:D

En bitteliten utfordring til deg fra meg hos meg.