tirsdag 6. oktober 2009

Vinterklar?

Nå er i alle fall alt av hagemøbler pakket sammen og krukkene tømt. Spader og hageverktøy er samlet sammen og tatt inn. Det samme er jordsekker, gjødselsekker, og kjemikalier (Round-up og sånt) som stod utendørs. Syklene er satt inn for vinteren og river og raker hengt opp i boden. De siste frøene er tatt inn - stivfrosne stilker med frøkapsler jeg er i tvil om er modne nok. Når de har tint og tørket håper jeg at de har frø som er spiredyktige. Foreløpig ligger noe til tørk på aviser, de med stive stilker står i en vase til tørk og noe i konvolutter. Stuegulvet er dekorert med frø-hobbyen min enn så lenge........

Ser så lekkert ut atte.....

3 kommentarer:

Tove sa...

Så flink du har vært. Her står syklene og noen hagemøbler ute ennå. Og diverse sommerdekk ligger strødd. Ja, ja. KOmmer vel i hus snart. Jeg bekymrer meg bare litt over all løken som ikke er plantet ennå.

Kaos sa...

Så langt er eg ikkje kommen enda, men planta løker i går og var veldig fornøgd med det. Ha ein fin onsdag. PS: Synest att du har våre kjempeflink.

Trine sa...

Glad jeg bor litt lenger sør enn deg og dermed har LITT lenger sesong. Her står fortsatt det meste ute, både av "ting og tang" og planter. Løk er på vei i posten og helgen må nok brukes til å få løk i jorden, potter i hus og generell rydding utendørs.