lørdag 12. desember 2009

Julestri

Årets julestri er en lek sammenlignet med fjordårets da jeg hadde en pasient i huset og ellers var alene om det meste. Dermed går selvfølgelig alle gjøremål unna på rekord-tid og er dessuten halvert i mengde siden vi er to om det :)Vi er med andre ord i rute pluss. Alle julegavene er kjøpt, pakket inn, hengt lapper på og de som skal sendes er sendt. Alle sju sortene er i boks og en av boksene er allerede tømt. Noen gaver er sågar heimelagd - tenk det har man hatt tid til på seinhøsten :DGid hver eneste julestri ble slik.

I dag har alle eggeplommene - 18 i tallet - som ble til overs fra baksten, blitt til herlig hjemmelaget eggelikør. Prikling står fremdeles på vent men det har ingen hast. Kanskje i kveld:)

7 kommentarer:

www.hagenpahytta.wordpress.com sa...

Åh, har du laget makroner?! Så lekkert!

hildeg sa...

Merker at jeg blir helt svett av å lese sånt... hehe. Men bra for deg da :D God jul!

ToneM sa...

Du store allverden! Imponerende!
Jeg tør ikke si hvor langt (kort) jeg er kommet...

Berit sa...

Får du HJELP til julebaksten, altså??? Hos oss er den like min som hagearbeidet!
Fine kaker! Hvis det bakerste er kanelstjerner, har vi dem til felles, ellers bare forskjellig. Rosettbakkes prøvde jeg meg på en gang, det holder. Tror det ble to hele kaker. Er det de liksom lagdelte i midten som er makroner?

Rita sa...

På bildet er fra venstre hjørne: Skårne sjokoladebiter, Marvposteier, Kanelstjerner (uten kanel), Kokosmakroner, Risboller og Rosettbakkels. De lagdelte i midten heter Makronkonfekt og er veeeldig søte og veeeeldig gode :D

Baksten er for øvrig min helt alene. Men shopping, vasking og andre forberedelser er vi to om - og når jeg baker, gjør han andre ting som er hans helt alene :)

Mannfolket har hatt ei god mor - han har lært hva som skal til i heimen :)

Berit sa...

Joda, mannfolket mitt er husets kokk og gjør litt av hvert i huset ellers, men bakst legger han seg ikke borti. Av julestyret konsentrerer han seg om gaveplanlegging og –kjøp.

Anonym sa...

God jul i stua til dere også!