søndag 18. april 2010

Og der var Vera :oD

Utendørs er det heller deprimerende for tiden da det snør kjerringer og man brøyter avkjørselen med bilen hver gang man skal ut å kjøre.  Om lag 60cm snø på flatmark bringer bud om enda ei stund til vår.

Og lengre sør i landet skrytes det av sol og temperaturer på over ti grader.  Det er omtrent sommeren i fjor det, og forleden sommer - skjønt da lå temperaturen i juli på mellom 5 og 9 grader mesteparten av måneden.......

Nuvel - været kan ingen gjøre noe med.  Og det er vel bedre med snø enn med aske tenker jeg. 

Dagens lyspunkt står i kjelleren og formelig stråler mot meg.  Primula Juliae 'Vera Maud' har slått ut første knoppen og nummer to er på vei.  Tror jammen jeg skal glemme å sette ut en frøsådd neste høst også ;)

7 kommentarer:

primula sa...

Det er bare å innse hvor vi bor, Rita. Snøen forsvinner sakte men sikkert hos oss også, selv om vi ligger noen uker etter de lenger sør. Skulle bare mangle....
-sier hun som stirrer strengt på snøen av flere ganger for dag og irriterer vettet av seg fordi det går så begredelig seint:))

Røsslyng sa...

Nydelig primula!
Været her sør er heller ikke mye å skryte av om det er en trøst... Våren kommer nok snart, snart, snart til dine kanter også
Ha en super søndag videre!

Miamaria sa...

Drittsnø. Men den som er nå, lever veldig farlig. Her har i hvert fall smeltet mer enn det har fylt på i dag.

Fin primula!

Blomsterguri sa...

Sender noen varme tanker - håper snøen smelter da!!!! Nydelig primula har du ihvertfall!! Ha en fin uke med masse snøsmelting!

potentilla sa...

Svært pen, ho Vera må æ si :)

Mariann sa...

Bra du har blomstring inne når det enda ligger så mye snø ute. Hvis det kan være til trøst, så har det nettopp gått noen snøbyger i Bergen også og det er meldt -4 grader i natt. Hele neste uke er det meldt regn/sludd og mellom 0 og 5 grader. Så vi har ikke sommer her heller enda, bare noen fine dager for å lure oss til å gå på hagesenteret og kjøpe sommerblomster som nå står og hakker tenner en stund før de stryker med.Så kan vi kjøpe nye om en stund.

Aud på Dal sa...

Sier som Mariann, det er godt at man kan trøste seg med noe som blomstrer inne. Snøen forsvinner nok, og det går fort npr det først setter i gang.
Så hyggelig at du vil være med i konkurransen min.