fredag 9. august 2013

Ut på tur aldri sur ;)


I går startet årets eventyr; jentetur til Cape Town! Fly fra Tromsø på morgenen, lunsj med eldstedatter på Theatercaféen, og så videre med fly i maaaaange timer før vi endelig landa i Cape Town i ett-tiden i dag.

Dessertbrettet fra kjøkkenet var for øvrig ett syn for guder :)

Vi bor på ett vertshus drevet av ei knakende kjekk norsk dame; Orange guesthouse. Vertinnen sørget for å få oss hentet på flyplassen og avlevert ved døren. Vel innenfor ble vi budt på ett glass vin på terassen i solen mens damen hjalp oss å planlegge ukens aktiviteter. Her har vi fått kjempegod hjelp, mange tips og ideer, og gode råd. Utrolig lettvint, og veldig deilig med noen som er så vitale, hjelpsomme og humørfylte etter å ha vært så mange timer på reise. Nå kunne vi senke skuldrene og slappe av!

Ei lita stund......

Så bar det ut på byen en tur. Man må jo ha mat.......
.....og noe godt å drikke, se seg litt om....... og kanskje shoppe litt.......her er reisefølget mitt, med Table Mountain i bakgrunnen. Etter mat, før shopping ;)
Absolutt bra kjøpesenter vi fant :)

Byen gir ikke inntrykk av å være veldig stor, det er nesten vanskelig å forestille seg at den har like mange innbyggere som hele Norge. Prisnivået, av det vi har sett så langt, er vel ca. 30% under norske priser. Når man så tar med i regnestykket at den norske kronen er sterk for tiden, kan man shoppe med god samvittighet :)

6 kommentarer:

hildeg sa...

spennende greier. Ser fram til å følge deg på turen.

Villrose sa...

Kos deg :-)

ToneM sa...

Dette høres spennende ut! Ha det fint, og kos dere :-)

Anonym sa...

Kos dåkker. Skal legge linken tel bloggen inn på maskinan tel ungan så dæm kan være oppdatert.

Marit Sønstebø sa...

Det høres ut som en spennende tur! :-)

catokjorstad sa...

Anonym var meg, glad i deg.