onsdag 4. mars 2015

Har ett liiiiiite problem

Utfordring er vel ett bedre ord......

Shoppegenet er vekket til live.  Kofferten er full, og enda har jeg en pose skittentøy, toilettveske og alt av sko som skal i.  Min midlertidige samboer har det på samme måten,  og vi gleder oss begge umåtelig til pakking for hjemreise...

Intensjonen er hver dag å ikke shoppe mer.......hva skal man si?  Viljen er sterk, men kjødet er svakt.......

Tror jeg trenger en kortkjøler.  Kassesystemet til Disney-butikken kræsja da jeg prøvde å betale der i går.  To ganger!  På tredje forsøk pakka jeg bort kortet og betalte med cash.Sånne gater tråler vi på vår ferd.  Kjøpesenter fins ikke, butikkene ligger side om side, små tettpakkede rom overfylt med alskens ting og tang.

Og langs fortauene ligger et utall av gate-utsalg.

Her finner vi ting vi ikke visste at vi trengte.

Og - viktig!!!:  Ingenting unyttig fjas handlet inn.  Klær, litt nødvendig make-up, enda mer nødvendige smykker.  Bygaver til dem hjemme som ikke fikk være med på tur.  Og så har vi handla litt JULEGAVER!

Flinke, ja?


Litt om hotellet:  Bed and breakfast.  Det befinner seg i tredje etasje i en gammel bygård.  Inngang fra bakgården.  Siden vi ikke er voldsomt opptatt av å trimme opp trapper i etasjevis, så tar vi heisen opp.  Denne sjarmerende lille saken her med plass til tre personer benyttes flittig.

Hotellet har et personale som er mer servicevennlige enn jeg hadde håpet på.  Frokostrommet har sitteplass til åtte.  Maten er veldig god, ikke stort utvalg men nok i massevis for oss.  Det er rent og ryddig og vi har det veldig fint her.

Og vi har balkong!  Minst 30cm bred!

1 kommentar:

Lene sa...

Kjøp en ny koffert eller en liten bag, f.eks. en sånn sammenleggbar en!