torsdag 6. august 2015

Framgang å spore :)

Jeg må ta litt bilder underveis for å vise framgang i måkingen av storbedet.  Mest for min egen skyld. Det er ikke så lett å se progresjon når man står der midt i jordhaugen med spade og greip, og inspirasjon og pågangsmot kan til tider være vanskelig å holde på.  Så her er beviset på at det faktisk SKJER noe:


Før start, det området jeg har spadd om i går og i dag.  Et ugresshel&#%" av dimensjoner, hvor de plantene jeg vil ha forsvinner i mengden.


I går kveld.  Planter spadd opp, ugress fjernet og jorda spavendt.  Gress fra plenklipp lagt på jorda.  Det har jeg spadd inn og blandet i jorda i dag.


Ved avslutning i dag.  Har fått plantet tilbake noe og spavendt ett par kvadratmeter til.  Plantene henger med nebbet, men de reiser seg vel igjen i løpet av noen dager.  Jeg forventer ikke at det skal bli PENT før neste år, når plantene har fått "satt seg" etter flyttesjauen.  Men:  Det går fremover :)

2 kommentarer:

Stein sa...

Her kjenner jeg meg godt igjen! I før- bildet mener jeg ;-) Jeg har også områder hvor plantene jeg ønsker å ha totalt drukner i ugress. Jeg forsøker jo jevnlig å luke, men det går trått. Tror jeg må gjøre som deg og ta noen bilder før jeg setter i gang, så jeg faktisk ser at det virker! :-D
Det blir veldig fint i bedet ditt.
Ha en fortsatt fin dag
Stein

Rita Hogefeld sa...

Takk skal du ha :) Kjekt å høre at jeg ikke er alene om ugress-problematikken.