søndag 15. mai 2016

Sol - regn - sol - regn.....

Sånn har det vært i dag.  Ut når solen skinner, inn når det begynner å regne.  Ryggen krangler, så det går seint med alt som skal gjøres.  Men - jeg har fått rydda ett bed i dag :)  Og den jordbærkarmen som musa har tømt for meg i vinter,  den har jeg spavendt og plukket ut ugressrøtter fra.  Det passet nå da den likevel var omtrent tom for planter, da er det ikke så mye bryderi med å spa opp og ta vare på plantene mens jeg spar.  Nå gjenstår å fylle på litt mer jord, jeg tenkte jeg skulle blande litt poseku i jorda også.  Det får bli i morgen.

Planen videre er å flytte planter dit fra en av de andre karmene, som er fryktelig overgrodd av ugress. Når den er tømt, kan jeg spavende og renske ugressrøtter ut av den også.  Jeg har en del utløperplanter stående,  er jeg heldig har jeg nok til å erstatte de som har blitt musemat.

Her er en nykommer hos meg,  jeg kjøpte den i fjor.  Pitte-pitte-liten er den, merkelappen er større enn planten er.  Men en nydelig nærsyntplante er det absolutt.  Den står i vestkantbedet, faretruende nær villmarken i bakkant.  Vurderer flytting før den overfalles bakfra av gress og gjeitrams.


Forresten så er det første bedet jeg ryddet i vår nå overmodent for en ny lukerunde......kommer ALDRI i mål med det ugresset.....