lørdag 18. oktober 2008

Det ække vinter ennå!

Så lenge det ikke har kommet snø - så er det heller ikke vinter! Altså har vi høst fremdeles, og noen hardauser evner å lyse opp med blomstring i hagen enn så lenge :)

Da kan jeg fortrenge vinterfølelsen som kom over meg da vi var og kjøpte nye bobleklær og luer og hansker til ungene.

Plenen som var brun har nå blitt grønn igjen etter at jeg jogga en tur med plenklipperen og samla lauv. Når man bor mitt i skauen blir det mye løv på bakken - altfor mye til at man bare kan la det ligge. En del visne stauder er klippet ned så bedene ser en smule ryddigere ut. Da ble alt så meget bedre:D

Hvis jeg nå bare kan få fylt jord rundt den rhododendronen.....Jordsekk ER innkjøpt og ligger pent på vent ute. Selvfølgelig ble det på mystisk vis også med en pose tulipanløker hjem fra butikken. Den ligger også pent på vent.

Det jeg HAR fått gjort, er å rense frøene jeg har sanket i høst. Og så har jeg stjålet noen hvite rognebær fra offentlig beplantning som jeg skal pille frøene ut av og så. Min forrige kvitrogn takka for seg da den ble overkjørt av en førerløs bil for noen år siden, og nå syns jeg det er på tide å få seg ei ny; Akkurat nå er det oppholdsvær og sol, så nå skal jeg ut snart (må bare bytte på vaskemaskinen først) og få den jorda på plass og kanskje sanke litt mer frø :)

3 kommentarer:

Inger Karin sa...

Du satte meg på en tanke nå... ;-)
Det står hvitrogn borte i veien her, en stor samplanting, tror jeg, da blir det nok spasertur. :-)

Hvor jeg skal ha den? Tjaaa...

Vivi sa...

Det er ikke vinter enda, nei og takk for det. Fin blomst du har bilde av.

ToneM sa...

Ikke vinter her heller, men lett "melissnø" ligger nedover fjellsidene og vises vakkert hver gang tåka letter.