søndag 12. oktober 2008

Holde hviledagen hellig?

Gårdagens drittvær innbød til ingenting annet enn innesysler. Jeg ommøblerte stuen. Dro ned gardinene, tømte bokhyllen og flyttet den, tørket støv av alle bøkene og satte på plass, flyttet resten av møblene og tørket støv. Fikk vasket noen maskiner med klær også. Så gadd jeg ikke mer, altså stod jeg opp til ugjort arbeid i dag (urk). Nå er vinduene pusset, litt mer klær vasket og litt mer rydding unnagjort. Da er det på tide å stryke gardiner og henge opp.

Her strykes minst mulig - man kan trygt si at mitt strykejern er pent brukt. Men gardinene MÅ jeg stryke.....


Siden det er oppholdsvær om enn litt kaldt håper jeg å få gjort noe utendørs i dag. Men først må jeg gjøre ferdig det jeg har begynt på inne.


Dagens bilde ble tatt i går. Det er en Meconopsis som mangler lapp. Den er omkring 20cm høy og begynte blomstringen for ei ukes tid siden. Av størrelse og fasong ligner den veldig på Mec. rudis. Den er imidlertid ikke rosa som den rudisen jeg har (med lapp...) men lilla/blå. Kan det være at rudis fins i flere farger? Uansett, hvis den vil produsere frø skal der sankes og sås.

3 kommentarer:

Iris sa...

Nå måtte jeg le. Da er vi to som har pent brukte strykejern. Kan nesten ikke tenke meg noe mer idiotisk å bruke tiden på enn stryking...

smg* sa...

Og her har vi ikke gardiner... :D

potentilla sa...

Og her er det strykefrie gardiner...
Skjønner bispinnen gjorde inntrykk ;)