onsdag 12. mai 2010

Vår!


Hagen er i ferd med å tine fram.  Kjeglegrana har stukket tuppen opp av snøen, og det har blitt bar jord inne ved veggen.  Og i den lille jorda som har smelta fram, der spirer det både peoner, tulipaner, Hepatica og keiserkroner :)

De inneoppvokste som ble kasta ut i plast-telt i helga strutter av sunnhet.  Første natta var jeg skeptisk da jeg kom ut morgenen etter.  Duggen som danner seg på innsiden var frosset til is.  Men plantene er tøffe de - noen få blader som viste sin misnøye ved å bli brune og tørre men hva gjør vel det når det kommer nye friske grønne fra roten :D
Jeg har kjøpt TUJA.
På REMA 1000.
To stk.
Til den nette sum av kr 49,50 pr "Braband" :D

For den prisen kan man kjøpe og behandle som ett-årig.  I bøttene de har fått lov å bo er det også plantet noen stemor og hele stasen pryder nå inngangspartiet :)

Sukk......så deilig det var å plante.....

6 kommentarer:

Miamaria sa...

Jajaja, sjå der, sjå der. Du har jo meir vår enn meg nu. :)

New Dawn sa...

Så flott at det våres hos deg også. Her er våren kjempesein til sunnmøre å være, men i dag var det nesten 8 grader og jeg oljet halve verandaen før jeg frøs inn igjen.

Miamaria sa...

Forresten, pokal til deg i bloggen min. :) www.miamariashage.blogspot.com

Else Marie sa...

Deilig når den titter frem ja,her er våren kommet men er så sur og kald til tider.Nå pøser det ned her.

Iris sa...

Brabanten er en hardfør thuja, så det kan jo hende den lever til neste år også! Får håpe våren kommer for fullt hos deg nå :)

potentilla sa...

Det tiner raskt i fjæra.. Dessverre må jeg nesten si i år med vannmangelen...