søndag 3. oktober 2010

Award mot bloggtørke

Man plages med bloggtørke og hagetørke.  De to tingene har selvfølgelig sammenheng med hverandre og skyldes i hovedsak at hagelysten ble gravd grundig ned av en gravemaskin på seinsommeren.  Den såkalte "hagen" er nå i en slik tilstand at den gir meg lyst til å gråte hver gang jeg er dum nok til å gå ut og se på elendigheta.........akkurat nå har jeg gitt opp hele hagen og greier ikke å overtale meg selv til å gå ut å gjøre noe særlig.  Et tappert forsøk på gjenoppretting av ett lite område i dag var heller mislykket og sendte undertegnede innendørs igjen medbringende en mindre depresjon :( 
En meter snø nå hadde forsåvidt ikke vært av veien.

Nåh - nok syt.  Jeg har fått en award fra HildG :)  Tusen takk, det gjorde godt.  Dette er vel tredje gangen tror jeg, at jeg skal skrive sju ting om meg selv.  Får se om jeg finner på noe nytt nå da........

 1. Jeg slutta å røyke for kort tid siden.  Etter noen dager var humøret slik at  jeg valgte å endre strategi, da jeg begynte å komme i fare for å endre både sivilstand og arbeidsforhold.....Jeg røyker nå 1 - èn - sigarett pr dag.  Om kvelden før jeg legger meg.  Da holder humøret seg såpass at jeg fortsatt har samboer ;)  Den ene sigaretten får jeg tåle inntil videre - den kan jeg kvitte meg med seinere.

2.  Jeg synger førstesopran i "verdens beste kor" :D

3. Da jeg i sin tid begynte på tannpleierutdanningen, var jeg DEN FØRSTE studenten på nyoppstartet utdanning.  Hele to uker var jeg eneste student, før neste student dukka opp. Ei uke seinere var klassen fulltallig :)

4. Jeg leverte 72 liter brystmelk til melkekjøkkenet på RITØ da Lotte var nyfødt.  Det er over sju vaskebøtter fulle av melk det!

5. Jeg er ute av stand til å følge en oppskrift.  Alltid - og da mener jeg ALLTID - gjør jeg endringer og tilpasninger, legger til og trekker fra ingredienser o.s.v.  Familien blir med ujevne mellomrom utsatt for diverse eksperimenter som ikke alltid faller like heldig ut....

6. Jeg syns Nugatti på brøskive er kjempegodt :D

7. Yndlingslåta mi er Halleluja-koret fra Messias.

Denne Awarden ønsker jeg å sende videre til Miamaria, fordi hun ser ut til å lide av litt hagebloggtørke hun som jeg,  Det lille huset i skogen fordi hun står foran store endringer i livet sitt, og Hønemor fordi det alltid er så hyggelig å stikke innom bloggen hennes.

3 kommentarer:

Pusepilde sa...

Tusen takk, Rita :)
Det går tregt med haging for tiden, ja.
Har gravd opp en halv kasse planter, når den andre halve kassen blir gravd opp gjenstår å se...

Og nugatti er kjempegodt :D

hildeG sa...

Hihi, noe eklere enn nugatti kan jeg vanskelig tenke meg, og førstesopraner bør definitivt IKKE røyke, så det er bra du kutter ned. Snakk med fastlegen om litt hjelp hvis du blir så grinete som det der? Ellers har jeg et indre bilde av deg som en blid og humørfylt dame - så det så.Stå på! (Hagen er stort sett avviklet for i år her og. Rosene har drukna :-()

Rita sa...

Det går nok bra å slutte helt - men jeg har erfart fra tidligere slutteforsøk at nedtrapping fungerer bedre for meg enn "cold turkey".

Den største utfordringen er uansett ikke å greie å slutte, men å greie å ikke begynne igjen.....