mandag 4. juli 2011

Myggfri sommer?

Etter å ha rømt inn flerfoldige kvelder på rad på grunn av mengder knott og mygg, gikk vi til innkjøp av myggfanger.  I motsetning til hva enkelte royale vandrere tror, lar vi nord-lenninger oss faktisk plage av de små blodsugende jæv****, og de stikker f%/# meg nordlenninger i like stor grad som de eter på dronninger.....Og når man ikke kan åpne munnen uten å puste inn fa&¤skapet, da er det slett ikke spesielt givende å være utendørs.  Det straffer seg å bo midt i skauen......Vidunderet skal altså lokke til seg insekter med duft, hvorpå småjævlene suges inn i en beholder hvor de på en eller annen måte drepes.  Jeg har ikke satt meg nøyaktig inn i drapsmekanismen, for meg holder det lenge å vite at krypene kreperer.  Men saken går altså på strøm, og så bruker den gass.......Foreløpig har saken vært i drift ei uke, og fram til nå har den fanget mindre insekter enn jeg forventet.  Men i følge bruksanvisningen (ja tenk, jeg har lest litt i den....) går det ett par uker før man kan forvente full effekt.

Jeg trenger ikke ett myggfritt liv, men hvis den greia makter å halvere mengden, er den verd alle de syv lappene som gikk med i innkjøpet!

4 kommentarer:

Marit sa...

Skjønner godt at du blir lei mygg. Jeg bor nesten i skauen jeg også, og det har vært endel her også. Men ikke så ille at jeg hadde betalt 7 lapper for å bli kvitt den ;-) Lykke til med fangsten!

Miamaria sa...

Dæken steike! Én enkel fordel e det med denne iskalde nordavinden, og det e at den helt unna sånne krapyla. (Men så e det kaldt å vær ute å...)

Anonym sa...

Vi kjøpte en tilsvarende maskin for et par uker siden, og den virker! Vi er er mest plaget av knott her på torpet i Sverige, men beholderen var full etter en uke.
Hilsen Anne i Asker

Stein sa...

Hei!
Det skal bli spennende å høre din konklusjon på myggfellen når den har kjørt en stund. Håper den fjerner veldig mye mygg hos deg. Vi kjøpte et billass med bark til bedene på torpet vårt i Sverige i fjor. Plutselig hadde vi store mengder mygg på eiendommen! Det var skikkelig ille å være utendørs om kvelden. Heldigvis er myggen borte igjen nå i år. Ellers hadde jeg nok også vurdert en slik maskin, så det skal bli spenennde å høre din "dom" ang. hvordan den virker! :-D