fredag 21. juli 2023

Prosjekt drivhus - plantesalg og tomtegraving

 Det ble plantesalg.  Potter med store og små planter ble sortert og stablet i fruktkasser fra coopen, og salget annonsert på FB.  Jeg hadde et håp om å få solgt omlag halvparten, slik at det ikke ble så mye som må enten komposteres eller friste skjebnen i potte over vinteren.

Her står kassene pent stablet og klar for kunder.  En del ble også solgt til andre deler av landet, så det ble noe pakking og sending.

Fremdeles en del igjen, om noen skulle være interessert 😊Så var det tid for graving av tomt.  Han tok for seg, gravemaskinen.  Grov dypt, før det ble lagt først grov, stor stein i et tykt lag, så pukk oppå der.  Nå er det klart for å legge isolasjon og støpe sålen som slottet skal stå på.


Vi har landet på å få levert den betongen vi trenger med en betong-bil.  Det blir ikke vesentlig dyrere enn å blande støypen selv, og vi sparer oss myyyyye arbeid.  De som driver med sånt her i området har ferietid, og kan levere i midten av august.  Så da blir prosjekt drivhus satt på et par ukers pause.
Greit nok, da får jeg gjort noe av alt det som står i ventekø av gjøremål her.

Her er den ferdig-gravde og drenerte tomta.  Nå kan vi bare venteIngen kommentarer: